ezine.bg»Статии»Любопитно»Хороскоп»Зодиите, които са създадени един за друг

Зодиите, които са създадени един за друг

Антония Р.Антония Р.
Джедай
3k139
Зодиите един за друг

Според астрологията някои зодиакални знаци си подхождат перфектно. Пасват си на мига.

Тези зодии са идеални един за друг. Те са идеалната двойка във всеки един аспект и не им е трудно да постигнат хармония и разбирателство помежду си.

Овен и Лъв

Двете огнени зодии са идеални една за друга, защото си поставят еднакви цели и подхождат по сходен начин към проблемите. И двете зодии са много любвеобилни и ясно показват чувствата помежду си. Овенът винаги ще подкрепя Лъва, а Лъвът ще е честен и открит с Овена.

Телец и Скорпион

Сексуалната химия между тези два знака е много мощна, но освен това характерите им също могат да се комбинират изненадващо добре. И двете зодии лесно правят компромиси и успяват да съвместят гледните си точки, независимо колко различни са те. Скорпионът по принцип е доста саркастичен, но Телецът умее да остава уравновесен, заради което общуването между тях е отлично.

Близнаци и Везни

Двете зодии са създадени една за друга, тъй като могат да си доставят взаимно удоволствие от живота и силно общуване, на каквото въздушните зодии са свикнали. Двойка между Близнаци и Везни е изключително духовита и интересна за останалите. Те имат сходни интереси и връзката им е щастлива още от първия момент.

Рак и Риби

Хороскоп

Един от най-стабилните съюзи се създават между Рак и Риби. Двата водни знака могат да си дадат взаимна сигурност, уют и споделена любов. Привличането между представители на тези два знака е неудържимо. Веднъж създаден такъв съюз трудно се разпада.

Дева и Козирог

Според астрологията Девите си пасват най-добре с Козирозите. Между тях се изгражда изключително доверие и разбирателство, което ги прави една прекрасна комбинация. Освен това двете зодии се подкрепят много в трудните моменти. Синхронът е естествен от първия момент на тяхното запознанство.

Стрелец и Водолей

Стрелецът и Водолеят са най-свободолюбивите знаци в зодиака, заради което са идеални един за друг. Те никога не биха нарушили нуждата от свобода на другия. Освен това и двете зодии обичат щурите и нестандартни начини за забавление.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

3.8
55
44
36
21
10
Дай твоята оценка:

Коментари (2)

Изпрати
Dimitrichka Dimitrova
Dimitrichka Dimitrova
19.04.2016 01:07
Аз съм скорпион но не съм съгласна да е с телец това са глупости
1
0
БВ
БВ
18.03.2016 15:34
Близнаци и Везни са създадени един за друг!
5
0