ezine.bg»Статии»Любопитно»Хороскоп»Работохолици според зодията

Работохолици според зодията

Нина НордНина Норд
Джедай
2k375
Работа
Термо чаши с двойни стени за кафе - 2 броя по 200 мл-14%
Качество без компромис:
Термо чаши с двойни стени за кафе - 2 броя по 200 мл
28.00 лв.
24.10 лв.
Виж ››

Някои хора не могат да живеят без работата си, а други предпочитат да се излежават на дивана пред телевизора, въпреки че ги чакат куп недовършени задачи.

До голяма степен работохолизмът се определя от зодиакалния знак. Така например представителите на зодия Овен не могат да бъдат наречени тотални работохолици, но ако поставят пред себе си определена цел, те ще направят чудеса, за да я изпълнят.

Те са в състояние да работят денонощно, за да постигнат това, към което се стремят. Но видят ли, че техният работохолизъм не дава очаквания резултат, те губят ентусиазъм.

Телецът е работохолик по принуда. По природа Телците не са любители на денонощния труд и не изпускат възможността да си починат, вместо да работят. Те обаче си позволят почивка само ако къщата им блести от чистота и всички сметки са платени.

Телецът се успокоява от монотонна работа, така че е напълно възможно по време на почивката си жената Телец да плете, а мъжът от тази зодия да поправя автомобила си.

Близнаците предпочитат винаги да прехвърлят работата на някого, който може да я свърши вместо тях. Но ако имат достатъчно добър стимул, Близнаците се проявяват като истински работохолици.

Представителите на зодия Рак са трудолюбиви, без да са склонни да посвещават и почивните си дни на работата. Те живеят със спокойна съвест, ако са изпълнили това, което трябва, и никога не се престарават. По отношение на подредбата на дома и готвенето обаче те могат наистина да се проявят като работохолици, тъй като за тях най-важен е семейният уют.

Лъвът е склонен да се превърне в работохолик, ако работата му освен много нерви му носи и голямо удоволствие. Ако Лъвът обича работата си, той ще работи по 18 часа на денонощие и няма да се оплаква, че няма време за личен живот.

Близнаци

Девите са перфектни по отношение на задълженията, които са поели. Те са типичните работохолици и могат да останат след работа, само и само за да успеят да направят повече от необходимото, а не за да се издигнат в очите на началника си.

Везните работят, само ако това е необходимо. Ако има и най-малка възможност да помързелуват, те веднага се възползват от нея. Но ако работата им е свързана с някакъв вид творчество, те могат да й посветят цялото си време.

Скорпионът е загадъчен знак, затова е трудно да се разбере къде свършва желанието му да жъне победи и започва работохолизмът. Често те използват работата си, на която посвещават много време, за да се скрият от личните си проблеми.

Стрелецът трудно може да стане работохолик, но не защото не обича да работи, а защото предпочита да се наслаждава на живота в цялата му прелест. Стрелецът никога не може да се посвети изцяло само на едно нещо, а дори и да стане работохолик, това ще е за много кратко.

Козирогът заслужено може да се нарече най-големият работохолик сред всички зодиакални знаци. Той е готов да посвети цялото си време, за да успее да направи всичко, което се изисква от него. Работата за него винаги е на първо място.

Водолеят и работохолизмът са напълно несъвместими понятия. Ако имаха възможност, представителите на тази зодия по цял ден биха се излежавали. Но тъй като са хора на дълга, Водолеите винаги работят повече, отколкото трябва, тъй като знаят, че от техните успехи зависят и други хора.

Рибите могат да станат работохолици само ако нищо друго не ги интересува. Излезе ли на преден план нещо интересно, работата веднага минава на втора позиция. Но Рибите могат да станат работохолици и да преуспеят в кариерата, тъй като са в състояние да работят без почивка, ако се налага.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest