ezine.bg»Статии»Любопитно»Хороскоп»Каква е връзката с жена Стрелец?

Каква е връзката с жена Стрелец?

Романтика

Жената Стрелец привлича мъжете, но те не винаги разбират, че за нея сексът не е първостепенното нещо. Да, тя няма нищо против секса, но повече я интересува приятелството, духовното общуване и не на последно място – приключението, което един представител на силния пол може да осигури.

Тя е способна да пренебрегне леглото в името на едно забавление, на едно пътуване или сбирка с приятели. Тя е добър слушател, другар в спорта, готова е да подкрепя партньора си във всичко. Няма и да го остави гладен, въпреки че предпочита да купи нещо готово от магазина, вместо да се върти около тенджерите.

Тези момичета имат ценности, морал, вяра в доброто, положителна енергия и знаят как да се радват на живота. Ако имате различно мнение за тях, то най-вероятно е съставено от прямотата им, която често граничи с нетактичност. Но помнете, че зад нея никога не се крият лоши намерения.

Жената Стрелец харесва мъже, които получават удоволствие от флирта и развитието на връзката. Мъжете от друга страна харесват нейната чаровна непринуденост и реалистичен поглед върху света.

Другите жени могат да предпочитат да стигат до сърцето на любимия по правия и кратък път, докато жената Стрелец се отклонява встрани, за да откъсне цвете или да се полюбува на пейзажа. Когато тя намери голямата любов, остава вярна на избраника си и може да бъде романтична. Винаги ще се омъжи по-скоро по любов, отколкото за пари или положение в обществото.

Стрелец

Чувството за хумор е една от най-добрите ѝ черти, тя не е привърженик на бурни, сложни и мъчителни отношения.

От нея трябва да очаквате пожар в спалнята – точно както от другите огнени знаци. Жената Стрелец подхожда към секса като към чисто физическо изживяване и понякога е способна да игнорира емоционалността му.

Въпреки това дамите с тази зодия имат нужда от умни сексуални партньори, които умеят да се наслаждават на разнообразието от физически преживявания и да ги усещат точно като тях.

Връзката с жена Стрелец може да бъде много интересна и удовлетворяваща. Тя е комбинация между забавна и щура сладурана, добра домакиня, добра любовница и добър партньор, на когото може да се разчита.

Рейтинг

5 3
4 5
3 1
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати