Трите най-секси зодии за мъжете

Секси флирт

Жените са слабото място на всеки мъж. Откакто свят светува, всяка жена се чуди каква трябва да бъде, за да я забележат мъжете. Тук ще намерите един от многото отговори, а именно – кои са най-секси зодиите, които привличат всеки мъж.

Водолей

Водолей. Това е жената мечта за всеки мъж. Естествено красива е, което ѝ позволява да не полага постоянни грижи за външния си вид. Грижовна и невероятно отговорна, тя дава сигурност на мъжа до себе си и той безспорно усеща, че ще му бъде вярна.

Водолей

Всеки, който се докосне до жената Водолей, иска още и още от нея. За да бъде задържана обаче, ще са нужни оригиналност и търпение.

Близнаци

Близнаци. Още една представителка на въздушните зодии. Жената Близнаци е изключително красива, изкусителна и интересна. Мъжете обожават жени, които са различни от останалите. Тя владее флирта до съвършенство, но никога не е лесна.

Близнаци

Очарователна и неустоима, тя може да завладее мъжкия ум не само с външността си, но и с острия си като бръснач ум. Ясно показва на силния пол, че към нея трябва да се подхожда с финес, който тя ще възнагради хапка по хапка.

На пръв поглед жената Близнаци изглеждат изключително ефирна. Отвътре обаче кипи от активност. Успеете ли да преодолеете външните ѝ бариери, ще усетите меката топлина, която крие в душата си. Тя е буря от разнообразие и страст, като изисква същото и от партньора си.

Дева

Зодия дева

Дева. Пред нея и най-коравият мъж омеква. Жената Дева е толкова съблазнителна, че без проблем задържа мъжкото внимание.

Особената им и нестандартна красота в съчетание с пъстрата и интересна личност създават един съблазнителен образ, който не може да остане скрит от погледите на противоположния пол. Във всяко тяхно движение царуват грацията и класата.

Жената Дева е царица в това да възбужда любопитство. След себе си остава предизвикателна неизвестност, която подлудява всеки мъж. С нея обаче трябва да се внимава, тъй като може да е неописуемо разтърсващо изживяване както в добрия, така и в лошия смисъл.

Рейтинг

5 4
4 1
3 1
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари (3)

Изпрати
Емануил
Емануил
26.03.2016 22:14
За Дева и Близнаци съм напълно съгласен.
8
7
Милен
Милен
11.03.2016 14:42
За жената Близнаци гласувам с две ръце!Наистина е несравнимо бижу.Това,че е красива е най-малкото.Интересно е,че винаги те кара да даваш най-доброто от себе си и го прави с невероятен финес.
11
7
Ники123
Ники123
16.02.2016 18:51
Сериозно!Най секси зодията е Козирог.Проумейте го.
7
12
Емануил
Емануил
26.03.2016 22:13
"Най-секси"Козирог!Ама Вие сериозно ли....!!!
6
6