Най-големите съблазнителки в хороскопа

Съблазняване

Когато става дума за любов, дори най-смелите и самоуверени хора губят своето самочувствие. Почти всяка жена знае кои са най-големите ѝ козове, с които омайва представителите на силния пол. Но все пак, може би имате и такива, за които все още не подозирате. Ето и кои са най-големите съблазнителки сред зодиакалните знаци.

Телец

Тези дами изглеждат толкова бляскаво и недостижимо, че наистина малцина биха устояли на изкушението. Всяка жена от тази зодия създава чувство на спокойствие у останалите. Тяхната красота е земна и естествена, но в същото време лъха на аристократизъм. Никога няма да се опитат да впечатлят срещуположния пол с разголен тоалет или провокативно поведение, защото това е под нивото им.

Рано или късно представителките на зодия Телец постигат това, което искат в материален план, но трудно се впечатлява от духовни неща. Те не говорят много, рядко избухват и са твърде желани от мъжете за съпруги. Не е лесно обаче да се впечатли представителка на зодия Телец. Тя не е повърхностна и търси не само външната форма, а качествата у човека.

Лъв

Жената, родена под знака на тази зодия, е лъвица в истинския смисъл на думата. Тя има невероятно присъствие, чар и завладяваща усмивка. Дори да се е събудила току-що, една Лъвица никога не остава незабелязана.

Флирт

На някое важно обществено събитие жената Лъв ще бъде най-блестящата украса. Тя не се опитва да покорява мъжете, те сами идват при нея. За разлика от представителките на зодия Телец, Лъвиците използват всички козове, които притежават, без значение дали са морални и етични.

Близнаци

Ето я и съблазнителката, която омайва с присъствие, пъргав ум и думи. Тя може да привлече и задържи вниманието на почти всеки, защото е приятен и очарователен събеседник.

Близнаците притежават една естественост и приятелски подход към силния пол, който винаги прави впечатление. Но най-важното е, че в жените Близнаци има едно палаво детско огънче, което заразява с живот и настроение и точно това ги прави истински магнит за мъжете. Те не се нуждаят от високи токчета, тесни рокли и идеални прически, за да се чувстват сексапилни – точно обратното.

Рейтинг

5 4
4 4
3 0
2 1
1 1
Дай твоята оценка:

Коментари (4)

Изпрати
Потребител#206814
според мен са скорпион, стрелец и водолей, ама авторката щом е решила...
1
0
Емо
Емо
18.03.2016 18:44
Ммммммммм...Близнаци! Прелест!!!
3
1
ha
ha
31.07.2015 22:44
жената телец има чар, докато не поискате от нея да мисли по-задълбочено и абстрактно, след това ще ви отблъсне първичността на ума й, граничеща с първобитност...и характерната за цялата зодия грубиянщина и опит за принизяване на другия, когато усещат, че ги превъзхождат в нещо...
10
13
Анонимен
Анонимен
19.05.2019 19:47
Нещо си се объркал/а...Телец и първобитност!?Първичност на ума!?
1
0
kika
kika
29.07.2015 00:26
breeeee men ma nqmasamo 2 givotni i edno neopredeleno .........
1
4
фхбьу
фхбьу
05.12.2015 22:29
Неопределено ще казваш на ТВОЙТА зодия и близнаците са ХОРА, ако не знаеш.
5
1