Какъв е бракът с мъж Овен

Влюбена двойка

Мъжът Овен е чаровник и знае как да съблазни една жена, но има и неприятни качества - той е прекалено амбициозен и дори агресивен, а също така е и доста егоистичен.

Преди да вземете решение да се омъжите за мъж Овен, трябва да помислите добре, но ако сърцето ви казва, че изборът е правилен, послушайте го.

За мъжа Овен е важно да постигне целите, които си е набелязал и нищо не може да го спре по пътя към тях. Няма значение дали целта е малка или почти непостижима - Овенът ще се движи към нея целенасочено и ще преодолява всяко препятствие, което му се изпречи.

Мъжът Овен е непредвидим - понякога може да хвърли последните си пари за истинска глупост, а понякога да се държи като скъперник, който цени всяка стотинка.

Мъжът Овен знае как да накара една жена да се чувства добре. Проблемът се крие в това, че въпреки интересните мигове с мъжа Овен жената винаги се чувства така, сякаш е в близост до вулкан, който не се знае кога ще избухне.

зодия Овен

Мъжът Овен е магнетична личност и около него винаги има много жени. Това също трябва да е ясно на съпругата му, която трудно ще го преодолее, ако е твърде ревнива. Овенът обича авантюрите, но никога няма намерение заради един флирт да унищожи брака си.

Но от жена си той изисква абсолютна вярност плюс желание да му прощава винаги греховете. Със съпругата си той се държи като малко момченце, което винаги иска да получи подарък, дори да е направило куп бели. От съпругата си мъжът Овен очаква да е с майчински инстинкти и да е най-добрият му приятел.

Мъжът Овен е лидер по природа, той иска винаги да ръководи и не допуска съпругата му да заеме водеща позиция. Той обича пътуванията и не може да понася дълго време да се заседява на едно място.

Бракът с мъжа Овен е интересен и динамичен, но трябва да сте подготвени за различни изненади всеки ден.

Всичко, което прави мъжът Овен, е подчинено на спонтанните му решения. Той иска всичко да се случва бързо и не е от мъжете, които са предвидими.

Мъжът Овен обича големите компании и заради чувството си за хумор винаги е в центъра на вниманието.

Рейтинг

5 2
4 2
3 0
2 1
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари (1)

Изпрати
Stojnova Anna
Stojnova Anna
20.09.2018 08:00
глупаци и егоисти!
1
0