ezine.bg»Статии»Любопитно»Хороскоп»Топ 5 на най-красивите жени според зодията

Топ 5 на най-красивите жени според зодията

1 от 5 Снимки

Овен


Жената Овен по правило има спортна структура на тялото, брюнетка е, с къдрава или чуплива коса, а очите ѝ често са със светъл цвят. Лицето ѝ е с черти, които трудно ще се забравят. Излъчват енергия, ентусиазъм и страст.

Впечатляващо е и отличното състояние на кожата им. Представителките на тази зодия обаче най-силно държат на косата си, като я поддържат чрез всякакви методи.

От зората на човечеството до наши дни красотата е онова душевно и външно качество, към което всички ние неволно или умишлено се стремим. Не всички хора могат да се похвалят с идеални пропорции на лицето, перфектни мерки на тялото, но външната красота е само едната страна на монетата.

Ако душевната хармония и положителна нагласа е намерила трайно място във вашата същност, то това със сигурност ще намери положително отражение и върху вашето лице.

Усмихвайте се, това винаги помага, за да направите приятно впечатление, независимо дали сте гримирани или облечени по последни модни канони.

И макар че отделните хора имат различни представи за женска красота, астролозите казват, че 5 от зодиакалните знаци са по-щедро надарени от природата за разлика от други. Вижте кои са те в галерията горе.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

5 4
4 6
3 1
2 3
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати