ezine.bg»Статии»Любопитно»Миш-Маш»Тъжно! Playboy спира снимките на голите жени

Тъжно! Playboy спира снимките на голите жени

Плейбой

Край на голите мадами в най-популярното мъжко списание Playboy! Основателят му Хю Хефнер одобри това революционно решение още миналия месец.

Голотата вече не е модерна, тъй като е лесно достъпна – това обясниха американските собственици на изданието. Докато в миналото голи жени можеха да се видят само в подобен тип списания, днес фотоси на голи жени буквално изскачат отвсякъде.

Списанието се нуждае от подобрения, тъй като през последните години читателите му значително са намалели. До 70-те години на 20 век потреблението спада на 5.6 милиона, а днес читателите му са едва 800 000.

Идеята, която е одобрена от всички приближени до списанието, е красавиците да не бъдат напълно голи, както до момента. Ще бъде запазена обаче идеята за съблазнителните пози, в които изкусителките ще се снимат. Новият формат ще бъде официално представен през март 2016 година.

Памела Андерсън

Първият брой Playboy излиза през 1953 г. Оттогава списанието бе олицетворение на похотливостта. Днес няма промяна, която да не бъде съгласувана с неговият създател - 89-годишният Хефнер.

През всичките тези години за него са се снимали световно известни красавици, като Памела Андерсън, Синди Кроуфорд, Дани Миноуг и Елизабет Тейлър.

Някои от тях са се снимали частично или без дрехи един или повече пъти. За някои от моделите именно списанието е изиграло ролята на трамплин към световния шоубизнес.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

5
52
40
30
20
10
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати