Най-честите реплики, които мъжете използват при раздяла

Раздяла

Репликите, които повечето мъже използват при раздяла, са повече от клиширани. За повечето жени те са необясними и дори неадекватни. Истината е, че те са резултат от факта, че мъжете никога не порастват. Ето кои са най-честите и нелепи реплики, които мъжете използват при раздяла:

Стресиран съм/Имам много работа. Тъй като много жени чуват тези думи за последно, преди никога повече да не видят този човек, преводът е: "Не си чак толкова интересна". Фразата е толкова голямо клише, че може да ви зарази и да ви накара и вие да се почувствате преуморена.

Освен това, подобно изказване е чиста лъжа, тъй като както всички знаем, ако човек има желание, има и начин. Подобни мъже просто имат трудности със справянето със сложни ситуации и просто не си заслужават.

Проблемът е в мен, не в теб. Подобно уж джентълменско изказване е повече от лишено от здрава мисъл. Това е чиста проба преиграване, в която мъжът се прави на прекалено жалостив и не иска да остави дамата с наранено самочувствие. Ефектът обаче е точно обратен.

Скъсване

А обясненията защо не може да си позволи да е с вас, са толкова разнородни, че понякога дори фантастични. За това, че майка му не го е целувала за лека нощ, вие нямате никаква вина.

Не те заслужавам. Фразата е една от любимите на мъжете. Често е придружена със самосъжаление, че не може да ви осигури това, от което имате нужда.

Това може да ви накара до една степен да се почувствате специална, стига да не го бяхте чували поне пет пъти досега. "Прекалено много те обичам, затова те пускам на свобода" – не, мерси.

Сега не е моментът да сме заедно. Някой ден обаче…/Искам известно време да помисля/Има много неща, които ни разделят. Въпреки че привидно си оставя вратичка, бъдете сигурна, че той никога няма да се върне. Животът е сега и не трябва да си позволявате да го чакате.

Имам много неща/проблеми на главата в момента. Това ви оставя с вързани ръце. Вие сте прекалено възпитана и не бихте го притеснили, докато не отминат всичките ангажименти, с които е претрупан. Те обаче никога няма да свършат, бъдете сигурна.

Рейтинг

5 1
4 1
3 1
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати