Четирите зодии с най-дълги връзки

Верни зодии

Успехът на една връзка зависи от много фактори – характер, степен на привличане, външни обстоятелства и други. Няма как да не се вземе предвид и астрологията, според която има четири зодии, които са предразположени към сериозни връзки. Ако партньорът ви е някоя от тези зодии, то бъдете сигурни, че ще остане с вас завинаги.

Везни

Везни

Те започват връзка само с някого, с когото преди това дълго са били приятели. Веднъж след като са дали сърцето си, те са изцяло отдадени на партньора. Везните са изключително романтични и обичат да правят изненади. Не изневеряват, но и не избягват невинните флиртове. Можете да ги загубите само по един начин – ако ги приемете за даденост или не полагате нужните грижи за връзката.

Риби

Това е най-вярната връзка. Те могат да са с един човек още от началното училище до края на живота си. За тях отношенията с партньора са нещо свещено и ги бранят със зъби и нокти. Има обаче уловка – ако Рибата се почувства недооценена и неразбрана, е склонна към изневери. И никога няма да си признае.

Риби

Рак

Домошари по природа, за зодия Рак най-ценното нещо на света е семейството. Те могат да простят абсолютно всичко, което пък в никакъв случай не означава, че няма да ви го натякват до края на живота ви. Единственият начин да отблъснете представител на зодия Рак, е той да усети, че чувствата ви към него са изстинали. Това, което го убива вътрешно, е когато някой не показва така необходимите му загриженост и любов.

Рак

Телец

Телецът е лоялен и практичен във всяко едно отношение - никога не скача от връзка във връзка. Представителите на тази зодия често остават сами до късно, тъй като предпочитат да избират дълго, докато намерят подходящия партньор. Това, което може да ги откаже и от най-специалния човек, е липсата на страст в леглото.

Рейтинг

5 1
4 3
3 1
2 1
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари (2)

Изпрати
Аспарух
Аспарух
14.09.2016 23:11
Аз съм Рак.И статията напълно отговаря на истината в моя случай.
0
0
Телецли?
Телецли?
31.10.2015 04:52
Е явно аз не съм телец. Нищо от това не е вярно до този момент - аз обичам хората силно но сляпо правя всичко за тях! Обичам идеята за дълга връзка така е но секса никога няма да ме накара да си тръгна от някого който е до мен за всичко друго - а най голямата разлика и грешка е че аз търся други за да забравя тези които са ме оставили за да ми е по лесно да не мисля за тях (не съм казала че това което пише е грешно просто до момента аз съм пълна противоположност)
4
8