Какъв е сексът с жена Овен?

Жена Овен

Жените Овен винаги търсят истинската любов – това може би е и най-основната характеристика на зодията. Когато срещнете дама с този зодиакален знак, знайте, че тя е предизвикателство със скрити дълбочини и сложни мисли.

Жената Овен разцъфва, когато срещне точния партньор – става по-чувствена, разбираща и емоционална. Това, разбира се, важи с пълна сила и в сексуално отношение.

Жените от този знак обикновено са игриви, не се страхуват да се впуснат в приключения, обичат физическото натоварване. Те са влюбени в любовта и в случай че сексът с определен мъж им допада, изпитват истинско удоволствие и не се страхуват да покажат това. И обратното – ако не им хареса, те нямат никакво намерение да се преструват. Бързо съдят, но са безкрайно честни, така че ако сте обидчиви, стойте настрана от тези дами.

Всяка типична представителка на този зодиакален знак е спонтанна и финесът не е силната ѝ страна. Бъдете готови част от агресивния ѝ характер да се промъкне и във вашия будоар. Жената Овен ще съблече себе си и вас буквално докато мигнете с окото. Ако искате да се насладите на див, животински секс, това е жената за вас.

Жената Овен е една от малкото, които успешно разделят любовта от секса. Понякога дори за нея е по-лесно да изрази себе си сексуално, отколкото интимно. Ето защо не се учудвайте, че действа по-бавно, когато е влюбена.

Любов

Тя обича да има доминираща или поне лидерска роля. Характерно за сексуалния ѝ стил е, че никога не планува това, което ще се случи в леглото, а действа спрямо моментните си усещания. Нейната страст е силна и дори може да се опише като вид ентусиазъм, който се случва точно тук и точно сега.

За нея не е проблем да има много къси и наситени връзки, тъй като тя в основата си е примитивен, здравомислещ индивид, с животинско сексуално начало.

Все пак, ако тя е получила това, което е искала, щастливецът непременно ще бъде поканен отново за нови сексуални подвизи. Жената с този огнен знак се нуждае от мъж до себе си, който да е като огледало на нейната собствена страст – никога не го забравяйте!

Рейтинг

5 0
4 1
3 1
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати