Зона само за жени! Как да бъдете перфектното гадже?

Любов

Мисия перфектното гадже вече е изпълнима. Следвайте тези съвети и той ще бъде завинаги ваш:

Благодарност. Често жените, както и мъжете разбира се, забравят да благодарят за щастието да имат човека до себе си. Когато една жена изказва благодарността си, тя кара мъжа да се чувства горд със себе си. Това усещане го извисява до небесата.

Винаги казвайте нещата направо. На мъжа до себе си винаги казвайте какво мислите. Избягвайте грубите и оскърбителни думи. Заложете на фрази, като чувствам се, когато ти и подобни. Така изказвате позиция, без да отправяте обвинения. Подобен маниер на поведение е емоционално освобождаващ и определено е една откровена стратегия в любовта.

Дръжте се с него като с човек. Мъжете също са хора със своите добри и лоши моменти. Ако не се държи както обикновено, то най-вероятно е ядосан или стресиран. Вместо и вие да се нацупите, просто изчакайте да му мине. Никога в такива ситуации не му натяквайте неговите недостатъци. Освен това не го укорявайте за нещата, които обича. Дори за порното – от време на време е позволено.

Изненади. Малките изненади особено когато сте заедно от много време са от изключително значение. Сгответе му любимата манджа, оставете му романтична бележка или нещо подобно – тези неща със сигурност ще му направят впечатление. Внесете тръпка и го накарайте да излезе от зоната си на комфорт.

Гаджета

Специални подаръци. Обикновените мъжки подаръци са добра идея. Много по-добра обаче е да избирате неща специално за него. Заложете на нещо специално направено единствено за него. Това със сигурност ще го накара да се почувства специален.

Любопитствайте и се гледайте в очите. Макар и да сте заедно от много време, никога не можете да сте сигурни, че познавате напълно човека до себе си. За да запазите тръпката, не спирайте да любопитствате и да се гледате в очите, точно както в самото начало.

Виж повече

Рейтинг

5 1
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати

Свързани рецепти