Разтърсващо признание, което всеки трябва да прочете

Разтърсващо признание, което всеки трябва да прочете

Едно писмо, публикувано в интернет, може да ви разкрие много за любовните взаимоотношения в XXI век. Всеки човек, които търси своята голяма любов, трябва да прочете следващите редове.

Днес по обяд срещнах момиче, което в продължение на много години обичах. Тя беше омъжена и бременна. Когато се видяхме, се поздравихме, а по-късно тя ми се обади. Ако трябва да бъда честен, когато ми се обади, се почувствах поласкан. Започнах да плача така, както не съм плакал от 15 години.

Преди 5 години взехме решение да се разделим. Дотогава имахме връзка от 4 години и половина и през това време бяхме напълно посветени един на друг. Можехме да прекарваме по 24 часа заедно като гледаме филми, играем на различни игри или просто си говорим. Цареше пълна хармония.

Разбира се, имали сме и трудни моменти, когато имах нужда от подкрепа след мой неуспешен проект, когато трябваше да я занеса на ръце до най-близката болница и когато се съмнявахме един в друг.

Обичали сме се еднакво силно и за нас правилото, че една връзка единият обича, а другият позволява да бъде обичан, не важеше.

След 4 години и половина обаче страстта помежду ни изчезна и аз реших, че трябва да прекратя тази връзка, защото светът е пълен с достатъчно красиви и сексапилни момичета. Смятах, че съм млад, красив и бъдещето е пред мен, заради което не си заслужава да влагам всички свои усилия в една връзка.

Така мисля не само аз, а и много необвързани мъже и жени. Ще се изненадате, че голяма част от красивите, независими и успели жени са самотни. В моята компания мъжете са между 22 и 35 години, като половината от тях нямат сериозна приятелка и желаят това да остане така.

Голямата цел на съвременните млади хора е да преследват материални изгоди, да се издигнат в професията, да натрупат пари и почти никой не влага същите усилия в откриването на любовта.

И дори да я открие, не влага достатъчно усилия, за да задържи човека да себе си. Желанието ни за разнообразие, страхът от проблеми ни кара да търсим нещо ново.

Срещата с моята бивша приятелка наистина ме разтърси. Спомних си как загубих човек, когото много обичах, защото се страхуват да бъдат отговорен, да се трудя и да покажа на човека до себе си колко високо го ценя.

Именно хората около нас са причина за щастието ни и затова трябва да се грижим и стараем за тях, а не за временни удовлетворения.

Рейтинг

5 1
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати