Предвеликденска промоция от 24 до 30 Април. С отстъпки до 60%. Виж тук!

Ezine.bg»Статии»Любопитно»Психология»Какво разкрива прическата му за него

Какво разкрива прическата му за него

Кристина ЧерниковаКристина Черникова
Администратор
2k190208
7 от 7 Снимки

7. Раста


Почитателите на така наречените дредове са романтични, добронамерени и справедливи. Те искат светът да се превърне в едно по-добро място и са готови на всичко за това. Те са мечтатели и идеалисти, които често пъти остават неразбрани, но това не ги тревожи особено. Мъжете, които имат такава грива, не следват стриктно правилата и търсят партньорка, която да има техните виждания за света. Ако я открият, са готови да ѝ останат верни завинаги.

Прическата, с която се подвизаваме, издава не само нашия вкус и желанието ни да следим модните тенденции, но и неподозирани черти от характера ни. Така например дамите, които предпочитат дългата грива, са суетни, но и много чувствени.

Момичетата с къдрици пък са забавни, игриви и с богат вътрешен свят. Представителките на нежния пол, които предпочитат да са с къса коса, обикновено са силни личности, които обичат да постигат целите си и не се вълнуват от чуждото мнение.

Оказва се обаче, че формата на гривата разкрива ценни черти не само от женската природа, но и от тази на господата. Вижте в галерията горе какъв е характерът на мъжа според прическата му.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

5
51
40
30
20
10
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати