Ezine.bg»Статии»Любопитно»Миш-Маш»Как изглеждат днес малчуганите от Синьо лято

Как изглеждат днес малчуганите от Синьо лято

MarianeMariane
Джедай
143277276
8 от 8 Снимки

8. Деси, Кристина Торес


В сериала Кристина Торес, който е сестра на красавицата Пилар Торес, играе ролята на нейната най-добра но невзрачна приятелка. Филмоваа кариера на Кристина е една от най-успешните и продължителни от тези на всички участници в сериала. Днес тя работи заедно със сестра си в мадридска болница;

През далечната 1986 година един сериал става любим на всички малки и вече пораснали деца в България - испанският сериал Синьо лято, който проследява приключенията на група деца, дошли на лятна почивка в малко рибарско селце.

Телевизионната поредица е дело на известния испански режисьор Антонио Мерсеро и описва приключенията на тайфа, отишли по време на ваканцията си в малкото градче Нерха, намиращо се на крайбрежието на Андалусия. В продължение на 19 вълнуващи епизода Пираня, Тито и останалите от групата минават през куп перипетии и весели ситуации.

Сериалът се радва на толкова голям успех у нас, че е излъчван цели 8 пъти. След премиерата през 1984 година той е въртян в ефира през 1986 г., 1988 г., 1991 г. И дори през 2010 г., 2012 г., 2013 г. И за последно през 2015 година.

Феноменалният успех на сериала се дължи на начина, по който се разглеждат някои деликатни въпроси като разводите, свободата, правото на протест, спекулациите с имоти, проблемите с околната среда, и много други, които са актуални дори и днес. Ето как изглеждат любимците ни от филма, може да видите в галерията горе.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

5
52
40
30
20
10
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати