Двете зодии, които бягат като попарени от сериозните връзки

Проблеми с обвързването

Ще трябва да се разделите с мечтите за брак, ако до вас стои представител на зодия Овен или зодия Близнаци. Могат да се превърнат в най-бързото същество на планетата, щом им спомнете думата сватба.

Овен

Зодия Овен

Ако сте харесали мъж или жена зодия Овен, по-добре се гръмнете, вместо да свържете живота си с такъв човек. В началото на връзката ви може и да са се държали все едно само вас са чакали, за да се обвържат сериозно, но истината е, че загубват интерес, щом разберат, че сте се влюбили в тях.

Овните харесват хора, които ги предизвикват. В любовта те трябва да имат усещането, че изкачват връх Еверест, но когато ви покорят, ще започнат да се оглеждат за нов, по-голям връх.

Представителите на огнената зодия си мечтаят за връзка, пълна със страст и адреналин, която в същото време по никакъв начин да не ограничава свободата им и да не се налага да правят компромиси. И тъй като това е невъзможно, очаквайте да ви зарежат с драмата, с която сте започнали връзката си.

Близнаци

Зодия Близнаци

Нуждата от непрекъснато разнообразие на Близнаците е сходна с тази на Овните и също ги прави едни от най-тегавите партньори, които може да срещнете. Всеки ден трябва да им предлагате нещо различно, трябва да сменяте настроението и интересите си със скоростта на светлината или накратко – да се превърнете в шизофреник като самите тях, за да им задържите вниманието.

От една страна, Близнаците се страхуват да останат сами и понеже с напредване на времето все по-малко хора ги търпят, може да се вкопчат в някого и да се съгласят на брак.

Но ако си мислите, че с един подпис ще им сложили хомота, време е да се събудите от приказния си сън. Близнаците могат да ви сервират лъжи и манипулации, каквито сте гледали само на кино. Ще ви изневеряват, ще играят роли, но ще си взимат нужното разнообразие.

Виж повече

Рейтинг

5 1
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати