Дами, ето какво разкрива за вас маникюрът ви!

2 от 4 Снимки

2. Остър маникюр


Бадемовите нокти са характерни за жените, които знаят кои са и какво искат от живота. Те не се вълнуват особено от чуждото мнение и не се страхуват да бъдат различни. Харесва им да са център на внимание както в приятелския си кръг, така и когато са сред мъже. Дамите, които поддържат маникюра си остър, имат силен характер и винаги постигат целите си. Понякога обаче плашат противоположния пол със силата си.

Формата на ноктите е показателна за много черти от нашия характер. Смята се например, че трапецовидните нокътни плочки са характерни за хората, които видимо изглеждат уверени, но в действителност не е така, и преживяват тежко критиката, отправени и им от най-близките.

Правоъгълната форма на ноктите се среща при личности, които притежават весел нрав и кипят от енергия. Те виждат света през розови очила и не се отчайват, дори и над тях да са надвиснали много сериозни проблеми.

Ноктите с по-заоблена форма са черта на романтичните хора, които са изпълнени с големи очаквания към бъдещето и много мечти. Те обаче често биват наранявани от околните или разочаровани.

Интересно е, че не само формата на нокътната плочка, с която се раждаме, разкрива страни от нрава ни, но и маникюрът, който избираме. Вижте в галерията ни какво издава за всяка дама видът, който тя обича да придава на ноктите си.

Виж повече

Рейтинг

5 0
4 1
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати