ezine.bg»Статии»Любопитно»Миш-Маш»Звездите, които се ожениха за пари

Звездите, които се ожениха за пари

1 от 10 Снимки
Звездите, които се ожениха за пари
Снимка: millionairessaying

Анна Никол Смит се омъжи за 89-годишен


Известната манекенка на 90-те и една от най-красивите жени за своето време, Анна Никол Смит, се ожени за 89-годишния петролен предприемач Хауърд Маршъл II. Той издъхва 14 месеца по-късно, след което започва съдебната сага за разпределението на богатството му. Моделът отиде на съд, поиска половин милиард долара и не спря да се бори за правата си в продължение на две десетилетия. Красавицата почина през 2007 г, но законните битки за имуществото все още не са приключили. Някои гонят парите и след смъртта си.

Понятието златотърсачка е все по-актуално в материалното общество, в което живеем. Когато помислим за такъв човек, умът ни автоматично действа осъдително и омаловажава характера на човека, който се интересува от околните само заради парите им.

Всички презираме тези златотърсачи, но и тайничко им се възхищаваме. Някои от звездите на Холивуд са еталон за това как се надушват парите.

Много знаменитости в даден момент от живота си се превръщат в златотърсачи по една или друга причина. В горната галерия сме събрали интересна компилация от известни хора, които се омъжиха или се срещат с други известни хора, само заради парите им. За тях няма неморални похвати при преследването на целта.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

5 0
4 0
3 1
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати