Тя е най-недостъпната жена в зодиака

Жените от тази зодия се усмихват сдържано, обрани са в поведението си, а за да завоювате сърцето им, ще е нужно да положите наистина големи усилия. Жените от тази зодия са известни със своята недостъпност.

Тази хладина в отношенията в първия момент се дължи на факта, че дамите от зодия Козирог търсят сериозни връзки. Мимолетните авантюри не им допадат и държат да имат до себе си отговорен и надежден партньор.

Жената Козирог може да бъде кокетна и женствена, стига да усеща, че мъжът до нея е достатъчно грижовен, за да бъде глава на семейството. Тя може да е отлична домакиня и да гледа децата, ако не трябва да се тревожи за пари.

Но преди да се обвържете сериозно, ще срещнете нейното студено отношение и практичен ум. Жените Козирози се гордеят със здравия си разум, благодарение на който са здраво стъпили на земята.

Те не идеализират половинката си, както правят повечето жени. Виждат ясно плюсовете и минусите в отсрещния човек, така че не може да ги заблудите с лъжите си.

Може да оставате с впечатлението, че кариерата е на първо място за нея и трябва да знаете, че за Козирозите няма нищо по-важно от авторитет. Ако вие не може да им го осигурите, трябва да се примирите, че те ще работят денем и нощем, за да се изкачат до върха на социалната стълбица.

Повечето мъже странят от тях, тъй като усещат, че критериите им за половинка са високо. Очакванията им от вас ще са големи, ще държат непрекъснато да се развивате и да печелите повече пари, а ако отказвате, те ще ви оставят.

Жените Козирог изглеждат недостъпни, защото са целенасочени – знаят какво искат от живота и нямат никакво намерение да се отказват от мечтите си. Ако вие не може да ги уверите, че също толкова амбициозен и отговорен, те няма да си губят времето с вас.

Виж повече

Рейтинг

5 1
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати