ezine.bg»Статии»Мода»Модни Съвети»Стилни идеи за носене на любимия топъл пуловер

Стилни идеи за носене на любимия топъл пуловер

Стилни идеи за носене на пуловер

В студените зимни дни е важно да сме облечени топло и добре, за да не настинем. Но освен практичността от значение е и стилът, и модата. Не трябва да я забравяме в никакъв случай. Затова ще ви предложим няколко стилни идеи за носене на любимия топъл пуловер, за да сме в крак с модата и при минусови температури.

Пуловерът е универсална дреха през зимата. Но понякога е трудно да се сетим с какво да го съчетаем освен с традиционното ежедневно облекло - дънки и зимни ботуши.

С гащеризон

Тази дреха напоследък се завърна на модния подиум, въпреки че беше позабравена тези дни. Един гащеризон винаги може да ви влезе в употреба. Може да го носите с пуловер отгоре, за да ви е топло, но и самостоятелно, като метнете пуловера като яке отгоре, ако ви стане топло, когато не сте навън. Хем ще сте в крак с модата, хем ще сте изключително стилни и елегантни.

Под дълго сако

Пуловерът обикновено носим самостоятелно. Но ако изберете по-тънък пуловер, може да го съчетаете доста успешно и със сако. Особено ако то е малко по-дълго от класическото такова. Подпъхвате пуловера в панталона или дънките и готова - слагате сакото отгоре и сте идеални!

Върху ефирна рокля

Широк пуловер в цветна плетка, с едри щампи - това е хитът на сезона. Опитайте - ще видите определено, че това съчетание е не само модерно, но и много функционално. Винаги може да свалите пуловера, когато влезете вътре на топличко и да останете елегантна, само по рокля. Какво като е студено? Да не би роклите да са само за лятото?

Топъл пуловер върху рокля

С ботуши над коляното

Едно класическо съчетание за зимата. Не се притеснявайте, че ще сте като кънтри певец - това е модерно, но и доста стилно. Може да съчетаете пуловера с ботуши тип чорап, които в момента са много актуални.

С модерното пухено палто

Хитовете пухени палта се съчетават чудесно с пуловери. Така ще ви е топличко, но ще сте модерни и стилни.

Стилни идеи за носене на любимия топъл пуловер

Върху дънкова или карирана риза

Не е нужно да използвате дънковия плат само като панталон. Може да съчетаете пуловера и с дънкова риза. Или пък с актуалните в момента карирани ризи.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

5 1
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати