ezine.bg»Статии»Мода»Бижута и Аксесоари»На кой пръст да носите пръстена си

На кой пръст да носите пръстена си

AdminAdmin
Дарт Вейдър
1k192493
На кой пръст да носите пръстена си
Магнитни стелки за акупресура
Препоръчано за теб:
Магнитни стелки за акупресура
13.50 лв.
Виж ››

Пръстен на палеца се препоръчва да носят хора, които са със силен характер, емоционални и властни, хора с огромна енергия. В хиромантията палецът съответства на Марс и пръстен, който се носи на палеца, успокоява и удържа темперамента.

Пръстен на палеца носят мъже, които са силни и упорити. Но като избират този пръст за пръстена си, те интуитивно се опитват да намалят агресията си.

Пръстенът на показалеца хиромантите препоръчват на хора, които са нерешителни и притеснителни. Този пръст олицетворява Юпитер и пръстенът върху него повишава самооценката.

Пръстенът на показалеца носи успех и късмет, дарява с вътрешна сила, помага за по-проницателно мислене. Много пълководци са носели пръстен на показалеца си.

За този пръст са идеални златните пръстени. Пръстенът на средния пръст се препоръчва да носят хора, които имат чувството, че напоследък не им върви.

Това е пръстът на Сатурн, който дарява със сила, мъдрост и здравомислие. Средният пръст е подходящ за семейни пръстени, които се предават по наследство.

Средният пръст е подходящ за пръстени от различни видове метал. Пръстенът върху средния пръст дарява със чувство за собствено достойнство.

Пръстен на безименния пръст ще помогне на хората, които се стремят към слава и богатство. Това е пръстът на Слънцето, той подчертава любовта към красотата и изисканите предмети.

Пръстен със символ на Слънцето на този пръст привлича богатството и любовта. Спокойните хора трябва да носят малки пръстени на този пръст, а емоционалните – големи пръстени.

Пръстен на кутрето се препоръчва на тези, които се нуждаят от красноречие и остър ум. Това е пръстът на Меркурий, който е покровител на бизнесмените, политиците, ораторите и лекарите.

Пръстен на кутрето помага при делови контакти и дарява със способността да се общува лесно с хората. Пръстен на кутрето предпазва от хазарт и авантюри, както и от изневяра.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

5 0
4 3
3 0
2 1
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати