Неотразими с ретро визия

Ретро визия

Ретро модата е завладяла света! Хубавото е, че всеки я разбира по различен начин. Някои предпочитат електриковите цветове от 80-те, други – към класическия вид на 50-те. Вашата ретро визия зависи изцяло от предпочитанията ви, но все пак има няколко модни съвета, които да използвате. Затова сме ви подготвили няколко съвета, с които да изградите новата си визия.

Изберете си десетилетие

Необходимо е да разберете коя ретро визия ви подхожда най-много. Харесвате ли щампите с точки? Или предпочитате строга черна рокля, съчетана с перлено деколте? Независимо от предпочетеното десетилетие, ще е добре да се запознаете не само с модните тенденции, но и с музиката и стила на живот, защото всичко е било свързано.

Вдъхновете се

Ще ви е нужна и муза, за да създадете една успешна ретро визия. Поинтересувайте се коя е била модната икона през тези години. Ако сте избрали периода на 60-те години, то вие ще разполагате с цял пантеон! Одри Хепбърн, Мерлин Монро и Мадона са само малка част от огромното разнообразие. Не е задължително да изберете певица, актриса или други представители на шоубизнеса. Музата може да бъде всеки, който отразява десетилетието, което сте избрали.

Ретро мода

Пазарувайте смело

Щом откриете желаната визия, не подминавайте магазин, който да не сте разгледали, а също така и тези за преоценените стоки. Можете да намерите ретро находки дори и във втората употреба. И все пак можете да се ориентирате към бутиковите ретро магазини, за да бъдете по-автентични.

Бижута

Набор от бижута има всяко едно хилядолетие. През 20-те години са се носили перли, през 70-те са предпочитали манистата, а през 80-те – тежките, масивни бижута. В никакъв случай не пренебрегвайте бижутата, защото без тях визията ви няма да бъде достатъчно автентична.

Аксесоари

Аксесоарите са може би най-важната част в изграждането на ретро визията. Шапки, ръкавици, брошки – всичко, което ви се стори подходящо и отговаря на вашите търсения е добре дошло. Смело обикаляйте магазините и купувайте това, което ви допада най-много. Ефектът върху околните ще бъде поразителен.

Виж повече

Рейтинг

5 3
4 2
3 1
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати