Най-модерните покупки за пролетния гардероб

Модерна рокля

С идването на пролетта и топлото време ни се иска да блеснем с нови тоалети. Ако сте решили да подновите гардероба си, трябва да го направите с подходящите за сезона дрехи.

Роклите и блузите с хоризонтални райета никога не излизат от мода и са част от всеки гардероб. За сезона пролет – лято 2013 обаче световноизвестните дизайнери имат друго предложение.

Набляга се основно на комбинацията на черно и бяло при необичайните вертикални райета и на съчетаване на хоризонтални с вертикални райета.

Мода

Блузата с черно-бели райета е една от необходимите ви покупки за пролетта. Тя ще заеме достойно място във всеки гардероб.

Блузата с вертикални райета ще се съчетава чудесно с тесни дънки или черен клин. За създаване на по-сдържан образ, купете раирана блуза в съчетание с класически вталени панталони.

Роклите със специални ефекти стават все по-популярни, благодарение на усилията на Виктория Бекъм и Стела Макартни, които от колекция на колекция украсяват все повече роклите с контрастиращи на общия силует волани на талията.

Популярни са полите и роклите с волани на талията, които през този сезон стават по-ярки и забележими. Те са подходящи за дами, които са с втален силует, защото подчертават достойнствата на фигурата им.

Модни тенденции

Цветята са основна тема на пролетния гардероб през 2013 година. И това засяга не само дрехите, но и аксесоарите. Романтичните цветя, цветни пъпки, листа и стъбла украсяват най-актуалния за този сезон аксесоар – диадемата.

В зависимост от размера и вида на цветята може да се избере диадема за почти всяка ситуация. Едрите незабравки или миниатюрните рози и синчец са идеален вариант за коктейл или късна разходка из града.

Диадема с момина сълза или маргаритки може да се използва при официален случай и е страхотно допълнение към сватбената рокля.

Може да звучи парадоксално, но романтична рокля на цветя, ще е актуална не само на романтична среща, но и на делова. Това е чудесен тоалет за бизнес дама през настъпващата пролет. Блузите и саката на цветя се съчетават перфектно с едноцветни поли и панталони.

Ярките цветове са актуални през тази пролет. Наситеното жълто, яркото червено, наситените нюанси на синьото и зеленото, както и пурпурното са сред най-актуалните цветове.

Рейтинг

5 2
4 3
3 2
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати