Какви поли да изберем този сезон

Пола

Пролетта и наближаващото лято подтикват голяма част от жените да облекат традиционните за сезона поли. Тази година има няколко модела, които задължително трябва да включим към гардероба си.

Новите модели поли, които са препоръчвани за сезон пролет/лято 2014 година, са удобни и са подходящи за всякакви поводи.

Дантелените поли

Дантелената материя завладя модните подиуми преди няколко години, а към днешна дата вече се използва към различни дрехи и аксесоари – от обувки до бижута.

Дантелената пола може да се носи на официални поводи и в ежедневието, защото изглежда елегантна, а според начина, който я комбинирате, можете да я носите и на разходка в парка.

Поли на райета

И този сезон райетата са предпочитаните щампи от много световни стилисти, като в това число се включват и полите на райета.

Дънкова пола

Без значение от цвета и дебелината на райетата, те са модерни, стига да са хоризонтални. Райетата са най-препоръчвания мотив затова няма да сбъркате, ако изберете пола на райета.

Полите тип мида

Полите, които карат всяко момиче да се почувства като принцеса, ще са много популярни и този сезон. Тези поли подчертават талията и могат да се комбинират с тениска, блуза или елегантен къс топ. Късото яке също е сред подходящите комбинации за този тип поли.

Дънковите поли

Поли

Световните стилисти са категорични, че дънковите поли никога няма да излязат от мода, заради което винаги са правилен избор при полите.

Дънковите поли са практични, удобни и много подходящи за различни поводи.

Когато избирате такава пола, трябва да се спрете на модела, който най-ясно изразява стила ви.

Полите на цветя

След райетата цветята са сред най-препоръчваните щампи за сезона. Тези поли зареждат с много настроение, но не трябва да се носят от по-възрастните дами.

Стилистите казват и че трябва да се внимава с цветовите комбинации, когато носим пола на цветя. Прекалено шарените и нелогични комбинации могат да убият ефекта от модерната пола.

Полите на цветя за марка за жените с нежна душа.

Що се отнася до дължината на полите, и тази година ще преобладават късите поли и тези с дължина до коляното.

Виж повече

Рейтинг

5 1
4 4
3 1
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати