ezine.bg»Статии»Мода»Модни Съвети»Необикновените способности на дългата пола

Необикновените способности на дългата пола

Кристина ЧерниковаКристина Черникова
Дарт Вейдър
2k1905220
Дълга пола
Практичен уред за премахване на мъх-20%
Практичен аксесоар за вашия дом:
Практичен уред за премахване на мъх
44.00 лв.
35.20 лв.
Виж ››

Ето че отново е лято и вадим от гардероба любимата дълга пола. Тази елегантна дреха обаче не е просто поредният моден елемент от облеклото ни. Вярно е, че дългите поли ни правят да изглеждаме по-женствени и красиви, но те също така играят свещена роля в живота на всяка жена и влияят върху женското здраве.

Нашите предшественички са носели дълги рокли, сукмани, туники и поли, но не само защото в миналото панталони са били предназначени единствено за мъжете. В онези времена хората са били много по-близо до природатаи и са имали необикновена връзка с нея. Според древните хроники жената черпи енергия от земята, а както знаем, тя в символ на плодородие и изобилие.

Когато жена облече дълга пола или рокля, тя създава един своеобразен канал между себе си и майката Земя, като по този начин получава своята женска сила. Силата, която после и помага да завоюва сърцето на всеки мъж, който пожелае, и енергията, от която ще се нуждае, за да бъде добра съпруга и майка.

По образувалия се канал енергията циркулира и обратно надолу-от жената към земята, като този процес се свързва и с детеродните способности. Когато си сложим панталон или по-къса пола, ние разваляме енергийния канал, губим връзката с майката Земя и няма откъде да черпим женственост.

Пола

Да не говорим, че панталоните малко или много оказват натиск върху женските полови органи, разположени в малкия таз, а това със сигурност влияние върху женското здраве.

Освен това дългите дрехи покриват тялото на жената и я предпазва от нечистите помисли и похотливите погледи на мъжете, които могат да деформират долните ѝ чакри и по този начин да „отнемат“ от женската красота и жизненост.

Дългата пола, стигаща до земята, защитава нашите сексуални центрове, съхранява женското здраве, грижи се за добрите репродуктивни способности и помага на дамите да бъдат по-целомъдрени и спокойни. Когато жената успее да съхрани цялата си енергия непокътната, тя е много по интересна и привлекателна за мъжа.

В древните времена всичко е имало голямо символика и никога не се е правило случайно. Дори кърпите, с които жените са покривали косите, са играели важна роля в съхранението на жената. Днес обаче те не са така актуални, колкото дългите поли, и се носят само в някои култури.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

5 2
4 1
3 0
2 1
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати