Ново 20: Обувки за селфи радват дамите

Обувки за селфи

Обувките винаги са били страст на много жени. Повечето представителки на нежния пол могат да имат стотици чифтове, които е малко вероятно някога да обуят, но и никога не биха изхвърлили.

Друга мания, която нашумя особено много през последната година, пък е селфито. Социалните мрежи постоянно се пълнят с автопортрети - с момичета на кафе, пред огледалото, целувка с гаджето и т.н. Вече дори бабите и дядовците знаят какво е това.

Разбира се, иновативните технологии гледат да угодят всякак на модерния вкус. На пазара могат да се намерят различни аксесоари, които улесняват селфитата - пръчки, шапки. Вече има и създадени специални обувки, които могат да запечатват спомени с любимите хора.

Единственото, което жените трябва да направят, е да поставят телефона си в отворa на обувката, да се прегърнат с близък човек и да вдигнат крак достатъчно високо във въздуха, за да успее смартфонът да ги фокусира.

Революционният модел, който би могъл да замени така известните селфи стикове, е с издължена предна част, в която да бъде поставен смартфонът. Самите обувки не се отличават с много модерна и красива визия, но дизайнерите не са имали времето да помислят за нещо по-добро, предвид факта, че крайният срок за реализиране на проекта е бил 1 април.

И не, това съвсем не е било замислено като първоаприлска шега, защото вече много дами се радват на модерния мултифункционален аксесоар.

Селфи обувки

Модната компания за обувки Miz Mooz, която държи патента за оригиналното си изобретение, дори е публикувала видео, което показва начина за използване на модерните обувки. На него две млади момичета си правят снимки на фона на небостъргачите на Ню Йорк, използвайки само новите обувки.

Компанията е основана през 2001 година в Ню Йорк и първоначално е създавала обувки само за малка верига магазини в града, но след няколко сезона започва да получава заявки за поръчки и от независими търговци и днес е доста популярна. Основната идея на бранда е, че модата и комфортът могат да съжителстват щастливо заедно.

За съжаление, на този етап моделът се предлага единствено в червен цвят, със стабилен висок ток и има специален слот за поставяне на смартфон в удължения си връх, което ще позволява на жените да използват крака си като заместител на селфи-стика. Снимката ще се прави с пръстите на крака - можете да избирате ляв или десен.

Рейтинг

5 2
4 0
3 1
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати