Седемте модни мита, за които трябва да забравите

1 от 7 Снимки

1. Панталона до средата на петата – тотално погрешно


Дължината на перфектният панталон трябваше да бъдат до средата на петата, но само до преди няколко десетилетия. Днес авангардната мода налага раздърпани дънки с дупки, неподгънатите краища, разкроените панталони, с дължина до глезена. Друг вариант са прекалено дългите и тесни панталони. Никой вече не спазва правилата и играе по свои собствени.

В модата има митове, които е време да разсеем. От доста време насам модните табута падат едно по едно. Вече не е нужно да съобразявате цветовете на чантата с обувките и като нищо може да съчетаете златото със среброто.

ЧЕ Злато и сребро не се съчетават, е абсолютна грешка. Крайно време е този назадничав мит да бъде разбит. Не се притеснявайте да носите заедно не само злато и сребро, а също така и скъпоценни камъни и евтини бижута. Правилото е – колкото повече, толкова по-добре. Един добър пример са няколкото пръстени или гривни, изработени от различни метали на едната ръка.

В последните няколко годините кориците на списанията ни изненадват приятно, разбивайки на пух и прах наложилите се от прекалено много време тенденции и правила. След като без проблем транссексуален модел може да показва женски дрехи, вече нищо не е същото.

Време е да разбием митовете в модата. Вижте в галерията кои от заучените правила е време да забравите.

Рейтинг

5 1
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати