Грешките в начина на обличане, които ви състаряват

1 от 4 Снимки

1. Грешен силует


Изборът на неправилен за тялото ви силует ви състарява. Ето защо е време да заложите на този, който отговаря на вашата фигура. Пищните бедра и едрият ханш трябва да са маскирани. За целта най-добра е роклята в А-силует, леките разкроения или деним с по-широк крачол. Аранжирайте с колан, който балансира формата на тялото.

При по-ниските жени изборът на дрехи винаги трябва да е насочен към дрехи, които да издължават фигурата. Това са най-вече туниките, дългите рокли и тесните дънки.

Има дами, при които имат по-право телосложение и извивките просто липсват. Специалистите съветват те са залагат на свободни около бедрата и тесни по глезена панталони, блузи с буфан и рокли тип балон. Дамите с едър гръден кош и рамене трябва да издължат краката, като поставят акцента върху тях. По-едрата горна част се маскира с по-широки блузи, рокли с различна талия – по-ниска или по-висока.

Стилът на обличане се променя с годините. Ако обаче не спазвате някои основни правила, рискувате да се състарите преждевременно. Трудно е да се повярва, но има грешки, които ви придават поне 10 години отгоре.

Стилът на облеклото трябва да се развива с възрастта. Някои жени обаче не приемат това и продължават да се обличат така, както са го правили преди 15 години. Това носи обратен ефект и ви кара да изглеждате по-стари, отколкото сте всъщност.

За да не попаднете в коварния капан на това да изглеждате по-стари от възрастта си, е време да приемете промяната. За целта следвайте основни правила, посочени в галерията ни.

Рейтинг

5 1
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати