Дрехите, които ще са супермодерни тази зима!

1 от 7 Снимки

1. Тоалетите в синьо и черно


Тази комбинация се оказа любима на много дизайнери този сезон. Въпреки че изглежда много мрачна, тя може да придаде на образа ви изтънченост, женственост и страст, ако се съчетае с по-светли бижута.

Тази зима определено модните тенденции са много по-разчупени и предлагат решения, които доскоро са се считали за неприемливи или остарели. Но както знаете, в модата старите еталони за красота, често се връщат отново и са още по-атрактивни дори и отпреди.

Извадете от гардероба пухкави якета, обемни пуловери, широки костюми, защото това са всеки топли, удобни и стилни дрехи, които ще ви накарат да бъдете актуални, докато се чувствате удобно.

Какви са най-новите тенденции през зима 2017, можете да видите в нашата галерия. Там сме подбрали за актуални снимки от модните подиуми, както и зимните вдъхновения на някои от най-знаменитите и успешни дизайнери.

Вижте техните предложения за най-студеното време от годината и разберете как да си създадете атрактивна, оригинална и актуална визия. Защото модата не е само каприз, а начин да изразим себе си!

Виж повече

Рейтинг

5 1
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати