Какъв мъж може да спечели Памела Андерсън?

Памела Андерсън

Памела Андерсън е една от най-скандалните холивудски звезди. През целия си съзнателен живот актрисата от Спасители на плажа привлича вниманието върху себе си. През последните седмици тя отново попадна под светлините на прожекторите, сключвайки брак с известния холивудски продуцент Джон Питърс. На 2 февруари обаче излезе информацията, че младоженците са се разделили, само 12 дни след сватбата им.

В свое интервю с Холивуд Репортер, Андерсън потвърди раздялата им с думите:

Животът е пътуване, а любовта е процес. Имайки предвид тази универсална истина, ние взехме решение да отложим влизането в сила на свидетелството за брак и да вложим повече сили в процеса по изграждането на съюза ни.

Памела Андерсън и Джон Питърс се познават повече от 30 години, но едва преди месец двамата потвърдиха връзката си, а на 20 януари сключиха брак на тайна церемония в Малибу.

Зад гърба си Памела Андерсън има четири неуспешни брака – с музикантите Томи Лий и Кид Рок и с продуцента Рик Саломон (за когото се омъжва два пъти). Предишната ѝ връзка беше с футболиста Адил Рами.

От връзките на Памела Андерсън дотук се вижда, че тя си пада по лоши момчета.

Наскоро звездата за пореден път разби феминистките представи, заявявайки, че феминизирането на мъжете може да повлияе на всички.

Тя е на мнение, че либералната и политкоректната идеология могат да парализират мъжкото начало в представителите на силния пол.

В скорошно свое интервю сексапилната блондинка разкри как един мъж може да спечели сърцето на Памела Андерсън.

Той трябва да ми показва всеки път все нови и нови неща. Аз бързо губя интерес. За да бъде задържан, човекът до мен трябва да ме учи на нови неща и да ме третира като дама. А това е доста трудно в наши дни.

Според нея мъжете са парализирани от новите либерални движения и вече трудно знаят кое им е позволено и кое не.

Тя не отрича, че трябва двата пола да бъдат равнопоставени, но не и на цената на феминизирането на мъжете.

По повод движението #MeToo, което превзе света през последните две години, сексимволът каза:

Винаги трябва да действаме, когато някой ни постави в неудобно положение. Но трябва и да внимаваме, когато се разправяме с хора с власт. Най-важно е обаче да научим децата ни на уважение, като им предоставяме добър пример за подражание.

По всичко изглежда, че Памела Андерсън силно ще разгневи с тези думи феминистките по света, които настояват за равноправие между половете и еманципация на жените. Думите ѝ ще разгневят и крайнолибералните социални групи, които пък са на мнение, че не трябва да се прави разлика между мъжа и жената.

Рейтинг

5 1
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати

Свързани рецепти