Доналд Тръмп не одобрява еднополовите бракове

Доналд Тръмп не одобрява еднополовите бракове

Доналд Тръмп смята, че не е редно да има гей бракове.

Строителният магнат признава, че няма нищо против връзките между двама мъже например, като казва, че в Ню Йорк има много такива. Но позволяването те да се бракосъчетаят е съвсем друго нещо.

"Аз съм много консервативен републиканец."-казва магнатът.

Тръмп споделя и мнението си за проблемите на Чарли Шийн.

"Чарли не е на себе си, но той е мой приятел. Няма съмнение, че има нужда от помощ и се надявам да се справи. Виждал съм и по-лошо."

Тръмп споделя още, че много би искал да види Чарли Шийн в неговото реалити шоу "Стажантът" (The Apprentice).

"Към него има огромен интерес, тъй като той е различен от другите. В момента е стигнал пределна линия и се надявам да не я прекрачи. Трябва да се отпусне и да си даде почивка. "

Доналд Тръмп, е един от най-успелите хора на планетата. Още от детинство Тръмп изпитва желание да стане строител, като от малък посещавал строителните обекти на баща си.

Важна роля в живота му изиграва преподобният Норман Пил, който споделя с младото момче, че за постигането на една цел е достатъчно да се мисли за нея като вече достигната.

Тази мисъл успяла да крепи амбициозния младеж по пътя към успеха.

Доналд Тръмп завършва университет в Пенсилвания и там получава бакалавърска степен по икономика. Още по време на следването си Тръмп се захваща в бизнеса с недвижими имоти, като закупува фалирал комплекс, който реновира и година по-късно го продава на двойна цена.

Така било положено началото на бизнеса на бъдещия строителен магнат.

През 2004 година в американския ефир започва излъчването на риалити шоуто "Стажантът", в което Тръмп търси ръководител за една от своите компании. Наричайки го "Върховното интервю за работа" с награда договор за работа за една година в "Тръмп Организейшън" с начална заплата от 250 000 щатски долара.

Виж повече

Рейтинг

5 1
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати