Нина Добрев отрича да има връзка с Иън Сомърхолдър

Нина Добрев

Канадската актриса с български произход твърди, че за разлика от колегите си в „Здрач”, в „Дневниците на вампира” екранната и връзка с „братята вампири” е чисто платонична.

От дълго време се коментира в медиите, че нашенката има връзка с чаровния „вампир” Иън Сомърхолдър. Множество папараци успяха да заснемат как Добрев пътува за някъде в компанията на Сомърхолдър.

Добрев споделя: "Ако не бяха слуховете, че имам отношения с Иън, щяха да ме сватосват с Пол Уесли (другият брат вампир в сериала*)....Мисля, че това е съвсем нормално. Хора, които работят заедно да започнат и да излизат, така че не е нещо ново и лесно могат да ти го припишат. Но до сега не съм имала връзка с някого с когото работя."

Красивата българка споделя, че в момента е твърде заета по снимките към сериала и няма много време да мисли за запознанства. Тя допълва, че дори губи връзка с реалността и се осведомява от новините за случващото се "по света и у нас".

Нина Добрев влиза в ролята на две героини в сериала: Едната е на добродушната гимназистка Елена, а другата е на хладнокръвната вампирка Катрин. Двете дами с единтична външност – но от два свята се сблъскват в настоящето - което е по - интересно и двете са влюбени в един и същ "младеж". Вампирът с добро сърце Стефан (Пол Уесли).

"В началото когато се подписах за участие в сериала, дори не знаех, че в последствие ще играя две героини....Това е добре, но е доста изтощително, защото е двойна работа. "- казва Добрев като допълва:

"Влагаш толкова много енергия да се превъплатиш в даден герой, за да го почувстваш със сърце и душа, а като са двама представете си....Това е като да снимаш два филма едновременно."

Въпреки, че 22-годишната актриса е доволна от участието в хитовия сериал, тя е отворена и за нови предизвикателства.

Нина Добрев

Съриалът "Дневниците на вампира" е един от най-гледаните тинейджърски саги към момента, както в Европа, така и в Америка.

Критиците оценяват Нина Добрев, като една от бъдещите знаменитости на Холивуд.

"Много от ролите които ми предлагат са във фими на ужасите, фантастика или за тинейджъри, но това са като ролите ми до момента. Искам да направя нещо различно."

Талантливата Добрев също се изявава в ролята на модел. Тя е на корица на априлския брой на Teen Vogue. Там актрисата ни радва с цветни снимки и много положителна емоция.

Добрев разказва, че все още и е трудно да свикне с популярността си, като бива преследвана от разни папараци. Тя все още се чуства като съвсем нормално момиче.

Нина Добрев (Нина Константинова Добрева) е родена в София на 9 януари 1989 г. Когато е едва на две години, семейството и емигрира в Торонто, Канада. Има по- голям брат Александър.

От малка се занимава с танци, гимнастика, театър, музика и актьорско майсторство.

Рейтинг

5 0
4 1
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати