Анджелина Джоли и Брад Пит живеят в организиран хаос

Анджелина Джоли и Брад Пит живеят в организиран хаос

Източници на списание "Пийпъл" разкриха, как холивудската двойка се справя с шестте си деца.

"Семейството живее по начин, който най-добре може да се опише като организиран хаос", каза близък до звездите.

"Особенно когато всички деца са събрани на куп, става истински хаос, например на вечеря или когато стане време за лягане."

Брад и Анджелина се опитват да контролират белите на децата, като налагат правила и когато децата ги нарушават, получават съответно наказание.

Източници твърдят пред списание Пийпъл, че по принцип децата се разбират по между си. Понякога обаче известната двойка има проблеми с по-големите момчета Пакс и Мадокс. Например Пакс е бил преместен в друго частно училище, след като ударил свой съученик.

"Те са най-известните деца в света, с времето обаче, стават все по-войнствени и агресивни.", твърди източник.

"Брад и Анджелина са добри родители, но техните деца са в трудна възраст и за тях е истинско премеждие да се справят с положението, въпреки детегледачките и домакинския персонал. Понякога става истински хаос и влудява знаменитите родители. "

"Семейството на Джоли-Пит понякога се превръща във военна зона, с крещящи, удрящи се помежду си деца. При наличието на шест малки деца толкова близки по възраст, възпитанието става наистина трудно.

Осиновените момчета Мадокс и Пакс, редовно се бият помежду си, както и двете момичета Захара и биологичната дъщеря на Бранджелина Шайло. "

В резултат на враждите им, много често биват пострадали с ожулени колене или разкървавени носове. Близки до звездите разказват, че понякога е истинско бойно поле. Децата хвърлят всичко от храна, през играчки и всичко което могат да повдигнат. "

"Има битки между Мадокс и Пакс, Захара и Шайло, докато редовно хвърлят разни неща една срещу друга, когато не получат каквото поискат. В други ситуации се бият момчета срещу момичета в истински сражения."

"Брад се опитва да държи най-малките близнаците Нокс и Вивиан на безопасно разстояние. "

Знаменитата двойка отглежда шесте си деца, в частното имение във Франция. Скоро очакват да се преместят при тях и родителите на Брад Пит.

При наличието на толкова палави деца в къщата, двойката е решила да изчака с поредното осиновяване.

Виж повече

Рейтинг

5 3
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати