Чарли Шийн и Брук Мюлер постигнаха споразумение

Чарли Шийн, Брук Мюлер

Скандалният актьор Чарли Шийн и последната му съпруга Брук Мюлер постигнаха споразумение в съда за развода си и близнаците Боб и Макс.

Съдия в Лос Анджелис и адвокатите на двойката се договориха за юридическото и физическо попечителство на две годишните близнаци.

Според сайта TMZ Мюлер получава основно попечителство върху децата, а Шийн ще плаща месечна издръжка от 55 хиляди долара, която не може да падне под издръжката за втората му съпруга Денис Ричардс, с която се раздели през 2006.

Сделката идва по-малко от месец след като Чарли разкритикува съдията, който отказал да му присъди единствен достъп до момчетата.

Това примирие с Брук ще се отрази добре за Чарли, който наскоро се провали в опит да получи по-голям достъп до своите дъщери 7-годишната Сами и пет годишната Лола от бившата си съпруга Денис Ричардс.

Чарли Шийн

"Денис иска Чарли да бъде психически по-стабилен. Тя няма проблем с това момичетата да го виждат, но той трябва да се промени. Денис не е настроена срещу Чарли. Ако той иска да бъде баща, си зависи изцяло от него. Но той трябва да докаже, че е здрав и психически стабилен, както и да вземе живота си в ръце", заяви източник.

45-годишният Шийн се раздели с последната си съпруга Брук Мюлер, през декември 2009г. след като я нападна с нож след пиянски спор. Тогава Мюлер получи 757 хиляди долара еднократно, плюс 1.25 милиона долара за своя дял от семейното жилище, което ще остане за Шийн.

Рейтинг

5 1
4 1
3 1
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати