Денис Ричардс се мести в близост до Чарли Шийн

Чарли Шийн,Денис Ричардс

Бившата съпруга на Чарли Шийн Денис Ричардс се премести да живее в къща само на метри разстояние от скандалния актьор.

Актрисата, която има две дъщери, Сам на седем години и шест-годишната Лола от актьора, както и три-месечната си осиновена дъщеря Елоиз, реши да се пренесе в къща, която Чарли закупи по-рано тази година. Къщата е в същия комплекс от затворен тип, като тази на Шийн.

Източници близки до бившата двойка твърдят, че те са в сравнително добри отношения, а Чарли от своя страна иска да бъде по-близо до двете си дъщери, така че да могат да прекарат повече време заедно.

Според клюкарският сайт TMZ, Денис е занесла част от нейните и на момичетата вещи и се очаква в рамките на следващите две седмици да се преместят.

Не само Денис Ричардс и дъщерите й, ще се местят в близост до таткото, но и другата вече бивша съпруга на актьора Брук Мюлер. Желанието на Шийн е да купи къща в същия комплекс в Лос Анджелис и за Мюлер и две-годишните близнаци Боб и Макс.

Чарли Шийн,Брук Мюлер

Въпреки това по всичко изглежда, че Брук и Чарли може скоро да се съберат отново като двойка. Наскоро двамата са били засечени на романтична почивка в Мексико, на която са изглеждали щастливи.

Чарли Шийн и Брук Мюлер сключиха брак през 2008 до по-рано тази година когато приключи развода им.

Виж повече

Рейтинг

5 0
4 0
3 1
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати