ezine.bg»Статии»Звезди»Знаменитости»Мила Йовович – ловец за слава

Мила Йовович – ловец за слава

Мила Йовович

Модел и актриса Мила Йовович е пример за успял човек. Тя признава, че в филмите, които имат рисковани каскади се възползва от дубльорка освен в случаите, когато лицето и влиза в кадър, тогава тя сама заснема сцените.

„Ако снимам сцена, в която се вижда лицето ми, правя сама каскадите, а в другите случаи когато движенията са бързи и не може да се направи разлика, тогава няма смисъл да рискувам да се нараня“, споделя звездата.

Междувременно Йовович разкри в свое интервю, че се изкушава да остави всичко и да отгледа дъщеря си Евър, някъде далеч от Бевърли Хилс и цялата тази суета на големия град.

„Притеснявам се за Евър. Тя е дъщеря на двама успели хора, живеещи в Бевърли Хилс, които нямат много време за нея. Затова понякога си мисля да я взема и да отидем да живеем някъде, например в Монголия, където ще доим мляко от якове“, шегува се актрисата и допълва: „Не че аз бих изпълнявала ролята само на майка, защото не е в природата ми. Какъв е смисълът един родител да бъде с детето си 24 часа в денонощието, ако сте депресирани, каквато ще съм ако не работя.“

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

5 1
4 0
3 1
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати