Черил Коул държи различни размери дънки в гардероба си

Черил Коул

Британската певица Черил Коул разкрива, че държи различни размери дънки в гардероба си в случай, че качи някое друго килце.Чаровната изпълнителка притежава перфектни форми, но не крие, че като всяка друга жена от време на време качва някой друг килограм.

"Аз съм като всяка друга жена, теглото ми е колебливо.Имам един чифт дънки с един размер по-голям от другите в случай, че се чувствам качила кило две. Работя много, но се опитват да водя здравословен живот", признава красавицата.

28-годишната певица, чието тегло е въпрос на много дискусии през годините, качи няколко килограма, след като се пребори с маларията през 2010 г., хваната по време на екскурзия в Танзания. Запитана, дали спазва диети, тя разкрива пред сп. Marie Claire: "Опитвам се да ги избегна, като от чума. Те могат да ви завъртят в един порочен кръг. Спазвах много диети като по-млада."

Също така Коул признава, че е била в паника заради теглото си, когато за първи път се прочува с женската група Girls Aloud през 2002 г. Тогава те печелят на ITV таланти в шоуто „Поп звезди: Конкурентите“.

Girls Aloud

"Първите публикации за нас, които прочетох бяха, че вестниците ни наричаха "Свински звезди "- защо шоуто се казва „Поп звезди: Конкурентите“. Че всички сме били с наднормено тегло и трябва да отслабнем. Това беше голям шок за нас", казва Коул.

След заразяването й с малария, тя започва да се храни пълноценно, като споделя, че това много е променило приоритетите й. "Сега работя по-малко, като отделям повече време за приятелите и семейството си", каза тя.

Звездата също така признава, че си пада по принц Хари."Обичам принц Хари. Всъщност, снощи сънувах, че се омъжвам за него в реалния живот и ставам принцеса! ", споделя красавицата.

Кой знае някой сънища се сбъдват, когато ги разкажеш, а принц Хари все още е свободен!

Рейтинг

5 1
4 1
3 1
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати