Весна Змиянац призна у нас, че се омъжва за фен

Весна Змиянац с приятеля си

Кралицата на сръбския фолк Весна Змиянац обяви, че се омъжва, по време на участието си в столичен клуб. Тя призна, че ще се омъжва за свой фен – Желко Ристич.

Изпълнителката на любимата на хиляди българи песен за люляците се похвали, че избраникът й е доста млад. Двамата се запознали по време на нейно участие. „Той ме знае, откак е жив”, сподели популярната певица, която е на върха на щастието с новата си любов.

Тя сподели още, че смята да направи грандиозна сватба след броени месеци и ще извика много гости от България. Без да се увлича в романтични жестове с коленичене и поднасяне на годежен пръстен, Желко просто предложил брак на Весна и тя склонила.

Бъдещият съпруг на певицата се занимава със строителен бизнес, но винаги намира време да я придружава на участия, защото иска да е сигурен, че тя няма да хареса друг фен.

Весна Змиянац

Любимата му песен е „Сто живота”, която е едно от най-популярните парчета на Весна. Двамата признават, че в началото на връзката им дълго време само са излизали и са се изучавали взаимно, преди да решат да задълбочат отношенията си.

И Весна, и Желко са люти ревнивци, така че за свобода в брака не може да става и дума. Бъдещият съпруг на певицата ще й помага и в новия й проект – ултрамодерна дискотека в Белград, която ще бъде открита в най-скоро време.

Весна блесна на участието в клуба с рокля, специално създадена за нея, за да изглежда по-изящна. Талията и ханша й визуално се смалиха доста, тъй като върху черния плат има специално изваян розов силует, който в тъмното променя фигурата изцяло и тя прилича на едрогърда, но силно вталена мадама.

Весна сподели, че все по-често смята да отсяда в България, която смята за свой втори дом. До нея неотлъчно щял да е и бъдещият й съпруг, който е готов дори да изостави част от работата си, за да е плътно до нея.

Рейтинг

5 2
4 0
3 1
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати