Златка и Аксиния се намразили заради Багата

Златка Димитров
Снимка: Playboy

Поп певицата Аксиния и Черната Златка се превърнали в съперници за вниманието на бившия на плеймейтката, докато били под един покрив в къщата на ВИП брадър.

Златка не останала никак разочарована, че изгонена от шоуто се оказа Аксиния, при положение че бяха номинирани също така фолкпевицата Бони и семейството Ирен Кривошиева и Владо Данаилов.

Златка и Аксиния се борели за вниманието на Багата, който изразявал симпатиите си към певицата и й помагал с инструкции за фитнес тренировките й.

Това доста вбесявало бившата му половинка Златка, а Аксиния като че ли нарочно флиртувала с едрия симпатяга, когото мнозина сочат за фаворита на шоуто.

Дори Памела Андерсън, която бе за малко гост в риалити шоуто, обяви, че най-вероятно Багата ще спечели сърцата на феновете със своята скромност и приятно излъчване.

Аксиния вероятно е разочаровала много хора, след като не успя да се справи с песента на Кристина Агилера от филма „Бурлеска”, при положение, че Аксиния все пак е известна като талант от музикално риалити.

Нейните фенове бяха убедени, че тя ще се справи с всяко музикално предизвикателство, но се оказа, че това не е точно така.

Дългокраката певица бе подложена на унижението да осъзнае пред камерите, че не може да се справи със задачата, която й е поставена, и дори остави сълзи да се стичат по лицето й.

Аксиния допълнително си набави черни точки, след като показа, че не е наясно с елементарни понятия. Певицата, която бе смаяна от незнанието на Златка по география, се оказа лаик по отношение на това какво означава понятието комплекс.

Аксиния си спечели и не особено големите симпатии на дамите в къщата на ВИП брадър, които споделиха, че се учудват как тренировките във фитнеса са едно от най-големите й удоволствия. Но след това стана ясно, че фитнесът е бил точката на пресичане с Багата.

Виж повече

Рейтинг

5 1
4 0
3 1
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати

Свързани рецепти