Пази ли Теодора годежния пръстен?

Теодора

Не е ясно дали фолкпевицата Теодора пази пръстена, който й подари бившият й любим – шефът на музикалната компания, в която тя стигна до статута на прима, без да е тайна, че това стана и благодарение на връзката им.

Продуцентът й, който й беше дълги години и гадже, бе застанал по най-романтичен начин на колене, за да й поиска ръката. Теодора, която не очаквала този романтичен жест от Ненчо, тогава била доста изненадана.

Тя се беше похвалила пред медиите какъв точно е пръстенът. Първоначално продуцентът й избрал доста масивно златно бижу, цялото обсипано с диаманти.

Теодора

После обаче обяснил на продавачите, че бъдещата му съпруга е с малки ръчички и те му препоръчали елегантен пръстен, подходящ за фините й пръсти.

Теодора прие пръстена, но не пожела да вдига сватба с шефа си. Въпреки това тогава му бе казала, че ще стане негова съпруга. Двойката се раздели преди известно време, но си остана в добри отношения.

Дали Теодора е запазила пръстена, както и останалите подаръци на бившия си любим, не е ясно, тъй като тя крие личния си живот в доста дълбока тайна. Трябваше да минат години от връзката им, за да се реши да я признае, а след това вече нямаше какво да крие.

Рейтинг

5 0
4 3
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати