Звездни провали

Звездни провали

Едни от най-харесваните и успели актриси са незаслужено забравени заради глупави истории, в които са попаднали поради собствената си наивност или болест.

Уинона Райдър е един от най-ярките примери за падението и забравата. Години наред тя бе една от най-успелите и скъпо платени млади актриси в Холивуд.

Тя беше голямата любов на Джони Деп, с когото често се засичаха по снимачните площадки. Джони дори си татуира „Уинона завинаги” на рамото, а след това бе принуден да премахва татуировката, за да може на спокойствие да се наслади на любовта си с Ванеса Паради, вече също бивша негова любима.

Уинона Райдър попадна в капана на собствената си заблуда, че е неприкосновена и по-велика от другите, а и на особено свое заболяване.

Звездни провали

Оказа се, че актрисата е клептоманка и само това я спаси от затвор, след като я хванаха да краде в магазини. След бурния скандал последва тотално затишие около Уинона и тя се появи само за кратко в един епизод на „Пришълецът”.

От това само спечели актрисата Кийра Найтли, която прилича доста на Уинона и завъртя главата на Джони Деп по време на снимките на „Карибски пирати”. Според клюката това е една от причините за развода на Джони с Ванеса Паради.

Друга нелепа случка отне завинаги възможността на актрисата Мег Райън да се пробва за Оскар. Тя бе забравена от продуценти и режисьори, след като се хвърли на врата на Ръсел Кроу и заряза съпруга си и детето си.

След като на Ръсел му омръзна да я глези, той обяви пред репортерите, че се разделя с нея, защото е по-глупава от кучето му. Мег се опита да се върне при съпруга си Дениъл Куейд, но бе отрязана. Както от него, така и от филмовата гилдия. След като бе една от най-канените за роли актриси, тя просто изчезна от полезрението на зрителите.

Днес обаче провиненията на актрисите не се наказват толкова строго. Когато Линдзи Лоън краде бижута от магазини, това само качва рейтинга й, а когато Робърт Патинсън е опозорен пред целия свят от изневярата на гаджето си Кристен Стюарт, това ще я направи просто по-скъпо платена актриса.

Виж повече

Рейтинг

5 0
4 1
3 2
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати