ezine.bg»Статии»Звезди»Клюки»Дичо търси свой двойник

Дичо търси свой двойник

Дичо търси свой двойник

Дичо е обявил, че търси свой двойник, който обаче трябва да отговаря на куп изисквания. Освен че трябва да прилича визуално на певеца, двойникът трябва да може още много неща, с които да напомня на бившия вокал на групата D2.

Двойникът на Дичо трябва да може да пее негови парчета, при това доста добре и освен това изискване да покрива и друго – да може да имитира успешно сценичното поведение на музиканта.

Наградата за целия този напън ще бъде пица и билет за концерт на Дичо. Като жокер за кандидат-двойниците на певеца е възможността да изричат реплики на певеца по начин, по който той го прави.

Конкурсът за двойник на певеца ще протече под формата на караоке, на което участниците трябва да се явят с шапка от типа на тази, която носи Дичо, както и да са с катинарче, каквото той има.

Певецът ще е водещ на караоке-вечерта и лично ще прецени кой е човекът, който най-много прилича на него. За да се пробва за наградата, кандидат-двойникът ще трябва да пее хитове на Дичо, наложили името му в музикалните среди.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

5 2
4 1
3 1
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати