Бракът на Бен Афлек се руши

Бен Афлек

Най-новата клюка в медийното пространство гласи, че бракът между холивудските звезди Бен Афлек и Дженифър Гарнър е леко разклатен.

Причина за това станало не само бившата годеница на актьора, поп дивата Дженифър Лопес, с която се оказа, че Афлек поддържа контакт и до ден днешен, а прекомерната му работа .

Двойката, която имат три деца са подложени на голямо изпитание, тъй като прекарат все по-малко време заедно. Това се случва поради растящият успех на Афлек като режисьор на филма „Арго“, с който има реални шансове да спечели и награда „Оскар".

Дженифър Гарнър

"Бен наистина иска да спечели " Оскар "с този филм, поради това е станал доста вманиачен в тази идея", твърди източник, близък до звездата.

"На него му се налага да пътува много, за да промотира филма си, поради което той и Джен прекарват много време разделени. Те са в преломна точка във взаимоотношенията си и докато Джен се опитва да го подкрепя, приятелите и разкриват, че не са сигурни колко дълго още тя ще бъде в състояние и желание да жонглира между децата и кариерата си, без помощта на Бен. Ако той спечели Оскар, първо на Джен трябва да благодари", добавя още източникът.

Рейтинг

5 0
4 2
3 0
2 2
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати