ezine.bg»Статии»Звезди»Клюки»Теодора пак смени косата

Теодора пак смени косата

Теодора Руса

Фолкпевицата Теодора отново смени имиджа си – този път се превърна в блондинка. Чернокосата певица, която от години не е променяла визията си, преди броени месеци стана шоколадова.

Според феновете русата коса отива на Теодора, която е с естествено сини очи. Според нейни близки обаче постоянната смяна на косата, та дори и само за клипове, говори, че певицата не е сигурна в себе си.

Стайлингът на певицата е дело на Маги Желязкова. От обкръжението на певицата шушукат, че тя трудно преодолява раздялата с продуцента си, с когото бяха дълго време двойка.

Фактът, че трябва да го вижда всеки ден, защото те продължават да работят заедно, явно влияе върху певицата, смятат нейни близки.

Според психолозите честата смяна на прическата издава желание за промяна, както и желанието да се харесаш на някого, който те е виждал в стария ти вид.

Много от колежките на Теодора, които смятат, че тя дължи успеха си на близките си отношения с продуцента на фирмата, са на мнение, че та иска двамата отново да са заедно.

Рейтинг

5 1
4 3
3 1
2 1
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати