ezine.bg»Статии»Звезди»Певци и Певици»Преслава със собствен клонинг

Преслава със собствен клонинг

Нина НордНина Норд
Джедай
2k375
Преслава

Кралицата на фолка – Преслава, има свой клонинг, говори се по заведенията. Хората често забелязвали хубава млада жена със същата визия, прическа и стил.

Тя била забелязвана на участията на хитовата певица. След различни догадки и клюки най-накрая станало ясно, че хубавицата не е коя да е, а родната сестра на Преслава - Ивелина.

Преслава е поела по пътя на фолка, а сестра й се е отдала на народното пеене. Но тъй като тя определено има талант, нищо чудно скоро двете сестри да запеят фолк хитове в дует. Сестрите имат дует – красива народна песен.

Двете сестри се обичат много силно, макар като малки често да са се разделяли. Преслава е пътувала заедно с баща си през ваканциите, защото много обичала пътешествията, а работата му е била свързана с придвижване от едно място на друго. Ивелина оставала да помага на майка си.

Днес двете сестри се подкрепят силно и разчитат една на друга, когато имат емоционални грижи. Приликата между тях е поразителна, особено когато са облечени в еднакви по стил дрехи.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest