Истинските имена на поп-звездите у нас

Анн Джи

Не само във фолка, но и на поп-сцената българските звезди не винаги ползват истинските си имена. Отмина отдавна времето, когато певците ставаха известни благодарение само на таланта си и можеха да заложат на комбинацията от името и фамилията си, каквито са в акта за раждане.

Днес успехът на звездите се дължи не само на таланта им, но и на екстравагантно поведение, атрактивни тоалети и не на последно място - добре измислено артистично име.

Сексапилното миньонче Анн Джи е записана при раждането си като Ана. Тъй като фамилията й е Георгиева, това я е вдъхновило да използва първата й буква в английски вариант.

Лейди Би, която винаги залага на екстравагантната сексуалност, в живота се казва Бойка Щерева. Почитателките на Дони едва ли са наясно, че истинското му име е Добрин.

Атрактивният водещ и актьор Део е дошъл на този свят с името Деян. За разлика от много звезди певецът Дичо не използва артистичен псевдоним, а собственото си име. Така прави и Миро, който само е съкратил рожденото си име Мирослав.

Виж повече

Рейтинг

5 1
4 2
3 2
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати