ezine.bg»Статии»Звезди»Певци и Певици»Орлин Павлов става паток

Орлин Павлов става паток

Нина НордНина Норд
Джедай
2k352
Орлин Павлов става паток

Певецът Орлин Павлов, който успешно се справя и като актьор, ще се превъплъти в образа на паток. Орлин ще даде гласа си на сладкото пате Уил, което е един от двамата главни герои в българския анимационен филм „Уил и Нърд”.

Гласът на Нърд ще е добре познатият актьор, който има славата на любимец на дамите – Калин Врачански. Той озвучава прилепа Нърд, който е голям добряк и по време на записите се забавлявал изключително много заедно с колегата си Орлин Павлов.

Във филма Орлин и Калин не само озвучават героите си, но също така и пеят от тяхно име. Тук Орлин най-вероятно е дал едно рамо на светлокосия красавец Калин, тъй като е наясно с тънкостите в пеенето. Филмът за патето и прилепа вече е завършен и остава да бъдат приключени и записите с озвучаването на героите.

Друг известен глас в анимационната лента е гласът на джаз певицата Милица Гладнишка, която стана популярна като актриса в сериала „Етажна собственост”, а напоследък грее на сцената на шоуто „Като две капки вода”. Милица Гладнишка, която често е канена за озвучаване на анимации, се превъплъщава в ролята на лошата котка.

Котката пък си има подчинен – това е лош гущер, който се озвучава от актьора Николай Станоев, известен от сериала „Домашен арест”. Всички актьори са се включили в анимационния проект, без да искат заплащане за труда си.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

5 2
4 2
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати