ezine.bg»Статии»Звезди»Клюки»Истинските имена на БГ рапърите

Истинските имена на БГ рапърите

Устата

По примера на световните рапъри, и нашите рап-изпълнители си измислят атрактивни и лесно запомнящи се имена. Името на рапъра Устата например е Иван.

Той започва кариерата си с Румънеца и Енчев, които пък използват за артистично име на дуета фамилията на единия и семейния произход на другия. След време Устата се отделя от тях и тръгва по собствен път, но големият успех идва след дуетите му със Софи Маринова.

Мишо Шамара

Колегата му Спенс, който има славата на един от класиците в рапа, е бил известен като Станислав, преди да се прекръсти по-артистично. Нашумелият напоследък рапър 100 кила, който стана един от любимците на зрители и участници в шоуто "Къртицата" е роден с името Явор.

Мишо Шамара, който се прекръсти на Биг Ша, е един от първите известни рапъри у нас. Рожденото име на Биг Ша, който започна кариерата си в бандата Гумени Глави, е Михаил.

Истинското име на рапъра Криско, който има славата на хитмейкър, е Кристиан. Рапърът, който е недолюбван от много хора в музикалния бранш, решил да заложи на собственото си име с леки промени.

Рапърът Бобо, който стана супер известен покрай съвместни проекти с Графа, е роден като Борислав. Екзотичната физиономия на рапъра не веднъж му е създавала доста проблеми, но въпреки това той избира екзотично име за артистичната си кариера.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

5 3
4 2
3 1
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати