Деми Мур иска издръжка от Аштън

Деми Мур, Аштън Къчър

Деми Мур е бясна все още на бившия си съпруг Аштън Къчър. Въпреки, че е по-богата от него тя настоява да и бъде изплащана издръжка от 50 000 долара месечно.

Това ще бъде компенсация за всички унижения и болката, която Къчър и е причинил като е разтрогнал семейното огнище.

Аштън Къчър

50-годишната актриса обвинява бившия си мъж, че раздялата и с него я довело до загуба на работоспособност, при което е загубила и пари. Освен месечната издръжка актрисата иска Къчър да плати и разходите по реновирането на апартамента на Мур в Ню Йорк. Аштън обаче отказал да даде каквито и да било пари на бившата си съпруга.

Припомняме, че Деми Мур и 15-години по-младия Аштън Къчър се разделят през есента на 2011 г. след 8-годишна връзка. Причина за разтрогването на брака им била забежка на Къчър с доста по-млада студентка.

След раздялата Мур беше съкрушени, като не веднъж влизаше в клиника за лечение от психични разстройства. През това време актьорът се залюби с дългогодишната си приятелка и колежка Мила Кунис.

„Съвсем нормално е Аштън да й плаща издръжка, заради всичките проблеми, които и създаде. Без Деми Мур той щеше да си остане посредствен актьор.

От връзката си с Деми той най-много спечели. Тя го изстреля към върховете, което никога нямаше да се случи, ако не се бяха оженили“, твърди близка приятелка на актрисата.

Виж повече

Рейтинг

5 4
4 0
3 1
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати