Крум и Галена имитират Каризма

Галена

Поп-певецът Крум, който е голям приятел на Миро, направи кавър на песента Kadosh, популярна от времето на дуета Каризма. Крум, с когото Миро навремето направи парчето „В едно огледало”, изпълняваше парчето Kadosh с Мариана Попова след раздялата си с Галя.

Новото парче на Крум, известен с хита си за близалката, се казва „Остани” и в него на мястото на Мариана Попова се изявява фолк звездата Галена.

Според феновете на певеца парчето му е супер, но според специалистите Миро се справя доста по-добре, когато го пее в оригинал на иврит.

Миро

В парчето на Миро се пее и на иврит, и на български. Крум е поискал от Миро да е автор на българския текст на песента, за да не се чувства пренебрегнат.

Миро е известен като добра душа в шоу средите и затова не е имал нищо против кавър версията на парчето си. Според клюката той дори се чувствал поласкан от това, че Крум е поискал да даде нов живот на старата му песен.

Крум споделя, че това е много важно парче за него, тъй като носело специален смисъл, и в трудни моменти той се утешавал с песента на Миро. Според клюката е имало период, в който отношенията на Миро и Крум са били прекалено близки, но той е отминал.

Дори е имало период, в който Миро се изявявал като наставник и ментор на Крум. Въпреки че вече не са толкова близки, Миро все още се съгласява да помага на младия певец.

Рейтинг

5 1
4 4
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати